Galerija

Uspešno organizovan prvi trening kamp „Pass It Forward – Novi Sad” - 12.07.2017. godine

U organizaciji Kluba američkog fudbala Wild Dogs Novi Sad i organizacije HiS PRINT iz Teksasa (SAD) i Saveza američkog fudbala Vojvodine u Novom Sadu je od 10. do 12. jula održan trening kamp „Pass It Forward – Novi Sad”.

Uručeni ugovori o stipendiranju najperspektivnijim sportistima - 23.05.2017. godine

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu šestu godinu za redom stipendira najbolje perspektivne i talentovane sportiste i pruža podršku stručnom usavršavanju sportskih stručnjaka.

Trofej Vojvodine 2017 - 29.01.2017. Godine

Prvi Trofej Vojvodine, fleg turnir u američkom fudbalu za seniore i seniorke, održan je 29. januara 2017. godine u Bečeju, u Sportskom centru Mladost. Pored domaćina Vidri iz Bečeja, na turniru su učestvovali Legionaries iz Sremske Mitroivice, Indians iz Inđije, Mammoths iz Kikinde, Knights iz Kleka, Grofovi iz Novog Kneževca i Wild Dogs iz Novog Sada.

Balkan Bowl II - 30.10.2016. godine

Drugo po redu prvenstvo Balkana u američkom fudbalu – Balkan Bowl – održano je od 28. do 30. oktobra u Somboru. Pored reprezentacije Srbije, na takmičenju su učestvovali i izabrane selekcije Slovenije, Hrvatske i all star tim Saveza američkog fudbala Vojvodine.